Gummy smile

Een gummy smile is de benaming voor een glimlach waarbij veel tandvlees zichtbaar is. Dit komt doordat de spier in de bovenlip overactief is en deze te ver optrekt waardoor er veel tandvlees zichtbaar wordt. Ondanks dat het relatief vaak voor komt en volledig onschuldig is, kan het voor schaamte en onzekerheid zorgen tijdens het lachen. Lachen is gezond en iedereen zou dit zonder schaamte moeten kunnen doen. Wij helpen je graag om een zelfverzekerde lach te krijgen. Een gummy smile Botox® behandeling kost bij DokterM maar €80,- Verhelp dit binnen 15 minuten maak nu een afspraak.

‘Eerlijk, oprecht en ik heb niet het gevoel dat er iets verkocht moet worden. Een prachtig resultaat. Ik werd geholpen door Drs. Michiel Westedt, iemand die alle tijd voor je neemt, goed naar je gezicht en de verhoudingen daarvan kijkt. Kortom ik ben blij.
https://dokterm.nl/wp-content/uploads/2020/03/Dokter-michiel-e1584458982925.jpeg
Dokter Michiel

Maak een afspraak

Wat doet Botox®?

Botox® ontspant de spier die overactief is bij een gummy smile waardoor er na een behandeling minder tandvlees zichtbaar is bij het lachen.

Prijs

Behandeling van de gummy smile is € 80.

De behandeling

Gummy smile behandeling met Botox®

Een gummy smile is goed te behandelen met Botox®. De werking zorgt ervoor dat de spier in de bovenlip meer ontspant waardoor er tijdens het lachen minder tandvlees zichtbaar komt. De behandeling zelf inclusief intake duurt ongeveer 15 minuten en is qua pijn goed te verdragen. Hierdoor is met een (paar) kleine injecties de gummy smile makkelijk te verhelpen.

Tijdens het intakegesprek beantwoorden we al je vragen over de behandeling. We kijken naar je wensen en verwachtingen. En als alles duidelijk is stellen we een persoonlijk plan op. We kijken bijvoorbeeld naar de spiersterke. De hoeveelheid Botox® die we gebruiken bij een behandeling hangt namelijk af van de spiersterkte. Zo krijgt iedereen een uniek behandelplan.

Botuline Toxine voor het behandelen van een gummy smile

Botox® is een merknaam van een product waarmee wij een deel van onze behandelingen uitvoeren. Dit product heet Botuline Toxine en is een eiwit dat de spieren ontspant. Hierdoor kunnen we rimpels en plooien goed behandelen omdat de ontspanning van de spieren samentrekkingen oplost. Een gummy smile kan een onzeker gevoel geven omdat sommige mensen zich schamen voor een glimlach met veel zichtbaar tandvlees. De resultaten liegen er niet om en wij zijn blij dat we onze patiënten kunnen helpen aan een trotse glimlach.

Na de behandeling

Nazorg bij de gummy smile behandeling

Ga voor het beste resultaat en een meest effectieve werking niet direct liggen na een behandeling dit is erg belangrijk. Ook is het gebied masseren of diezelfde dag gaan sporten niet verstandig.

Menu