Botox® lipflip behandeling

Wil jij zichtbaar vollere lippen maar vind je fillers (nog) een stap te ver? Het is mogelijk om een Botox® lipflip behandeling te doen. Met een aantal Botox® injecties kunnen we de spier rondom de mond tijdelijk ontspannen. Hierdoor krult de lip heel subtiel iets naar buiten en wordt er een optische illusie gecreëerd van een vollere lip zonder dat er volume is toegevoegd.

De lipflip behandeling wordt bij DokterM uitgevoerd door experts met kennis en ervaring. Al onze Botuline Toxine behandelingen worden enkel met A-merk producten uitgevoerd. Botox® is een gerenommeerd merk die uitstekende resultaten behaalt, veilig is en door het lichaam zelf wordt afgebroken. Laat je lippen makkelijk groter lijken maak nu een afspraak.

Michiel heeft een bijzonder gevoel gegeven qua professionaliteit en zeker qua menselijkheid, zeer geïnteresseerd in mij betreffende gevoel met de operatie. Zijn uitstraling qua plezier gaf mij een vertrouwen. Het feit dat hij ontzettend veel ooglid behandelingen heeft gedaan gaf mij het vertrouwen mij over te geven en hem zijn ding te laten doen. Ik ben namelijk niet zo makkelijk 🙂
https://dokterm.nl/wp-content/uploads/2020/03/Dokter-michiel-e1584458982925.jpeg
Dokter Michiel

Maak een afspraak

Wat doet Botox®?

Botox® ontspant de spier rondom de mond waardoor met name de bovenlip wat meer naar buiten komt.

Prijs

Een lipflipbehandeling is € 80.

De behandeling

De werking van Botox® voor de lipflip behandeling

Botox® is een merknaam voor het product Botuline Toxine. Dit is een geneesmiddel wat al meer dan 30 jaar wordt gebruikt in de geneeskunde en later ook voor cosmetische toepassingen. Het wordt onder andere gebruikt voor het behandelen van spier- en blaasspasmen.

Botuline Toxine is een eiwit dat ervoor zorgt dat spieren zich ontspannen. Hierdoor kan bijvoorbeeld de samentrekkende spier, de huid en lip ontspannen. Omdat Botuline Toxine een eiwit is, wordt het door het lichaam afgebroken. Hierdoor zijn de risico’s van een behandeling kleiner. Dit betekent ook dat de werking van een lipflip behandeling tijdelijk is, voor een blijvend resultaat is het nodig om herhaal behandelingen in te plannen. Het voordeel van Botox® is dat hoe vaker je terugkomt hoe langer de duur van een behandeling aanhoudt.

Na de behandeling

Nazorg van een lipflip behandeling

Voor een mooi resultaat is een goede nazorg van belang. Ga bijvoorbeeld niet direct liggen na de behandeling of het behandelde gebied masseren. Sport de eerste 24 uur na een behandeling niet, hou daarbij rekening dat roken en zonlicht een negatieve invloed kunnen hebben op de duur van de werking van een behandeling.

De kosten van een Botox® lipflip Behandeling

Bij DokterM kost een lipflip behandeling maar €80,-. Dit is inclusief het intakegesprek en de behandeling. Met een paar injecties in de bovenlip laten we de bovenlip iets opkrullen voor een optisch voller resultaat.

Volle lippen voor maar €80,- maak nu een afspraak

Wil jij graag natuurlijk ogende volle lippen zonder gebruik te maken van fillers? Neem dan contact met ons op. We zien je graag snel bij ons in de kliniek in Amsterdam verschijnen.

Menu