Botox kin behandeling voor een strakke kin | Dokter M

Botox kinbehandeling

Met Botox® kunnen we bij Dokter M die vervelende putjes en kuiltjes in de kin eenvoudig verminderen. Veel mensen vinden dit een doorn in het oog en vaak is het niet te voorkomen. Gelukkig kunnen we dit goed behandelen met Botox® injecties in de kin.

De putjes en kuiltjes in de kin ontstaan doordat de kin spier overmatig aantrekt. Hierdoor kan de vorm van de kin veranderen en een ‘gespannen’ uitstraling geven. Door Botox® in de kin te injecteren kunnen we de kin meer egaal maken en zijn oude vorm teruggeven. Maak nu een afspraak bij Dokter M en laat ons de putjes en kuiltjes in je kin behandelen.

Michiel heeft een bijzonder gevoel gegeven qua professionaliteit en zeker qua menselijkheid, zeer geïnteresseerd in mij betreffende gevoel met de operatie. Zijn uitstraling qua plezier gaf mij een vertrouwen. Het feit dat hij ontzettend veel ooglid behandelingen heeft gedaan gaf mij het vertrouwen mij over te geven en hem zijn ding te laten doen. Ik ben namelijk niet zo makkelijk 🙂
https://dokterm.nl/wp-content/uploads/2020/03/IMG_5989.jpeg
Dokter Michiel

Maak een afspraak

Wat doet Botox®?

Een Botox® behandeling voor in je kin is een effectieve manier om de putjes in je kin te verminderen. Door de werking van Botox® die ervoor zorgt dat de spieren in de kin ontspannen, kan de huid goed herstellen. Hierdoor verminderen de putjes en krijg jij weer een mooie strakke kin waar je trots op kan zijn.

Prijs

Een kinbehandeling met Botox® kost € 80.

De behandeling

Botox® is een merknaam van het product botuline toxine, dit is een eiwit die de spier ontspant. Omdat eiwitten door het lichaam zelf worden afgebroken, zijn Botox® behandelingen altijd tijdelijk. Wij werken enkel met het A-merk Botox® voor de beste kwaliteit. Dit gerenommeerde merk is al jaren in gebruik en hebben voor veel mooie resultaten gezorgd. Bij Dokter M gebruiken we het merk Botox® voor al onze Botuline Toxine behandelingen.

Botox kin: over de behandeling

Bij een behandeling van de kin, inclusief een intakegesprek, nemen we graag de tijd voor je. Het gehele proces duurt ongeveer 15 minuten. Tijdens het intakegesprek staan we klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jouw wensen te bespreken. De injectie zelf wordt nauwkeurig uitgevoerd, waarbij een zeer dun naaldje de botuline toxine rechtstreeks in de spier injecteert. Onze cliënten ervaren doorgaans weinig ongemak en vinden de behandeling goed te verdragen.

Wanneer zijn de effecten zichtbaar van een botox kin behandeling?

De eerst veranderingen zullen tussen de 3-7 dagen zichtbaar worden, het uiteindelijke eindresultaat zal maximaal na 14 dagen zichtbaar zijn. Het verschilt per spiersterkte en dus per persoon, maar gemiddeld houdt een behandeling 3 maanden aan. Hierbij kunnen externe factoren zoals roken en zonlicht een rol spelen op de duur van een behandeling.

Na de behandeling

Nazorg van een Botox® kin behandeling

Gedurende de eerste 4 uur na de behandeling is het raadzaam om niet plat te liggen of het hoofd naar beneden te buigen. Ook moet het behandelde gebied gedurende 24 uur niet gemasseerd of aangeraakt worden. Vermijd intensief sporten en blootstelling aan hoge temperaturen, zoals sauna of zonnebank, gedurende de eerste dag na de behandeling. Beperk het gebruik van alcohol en bespreek het stoppen van bloedverdunnende medicatie indien van toepassing.

Maak snel een afspraak bij Dokter M

Wil jij weer een strakke en egale kin? Neem dan nu contact met ons op of maak direct een afspraak via onze website.

Menu