Marionetgebied fillers behandeling | dokter Michiel

Lijntjes rondom de mond

Door bewegingen van de mond, genetische factoren, volumeverlies, maar ook door roken en zonlicht ontstaan er naarmate we ouder worden steeds meer lijntjes rondom de mond. Deze lijntjes kunnen we opvullen met een hyaluronzuurfiller.

Vriendelijk, professioneel en deskundig, Drs. Michiel Westedt is the best! Hij geeft een eerlijk en realistische mening van wat je kan verwachten. Ik was een beetje angstig voor de pijn maar heb uiteindelijk totaal geen pijn ervaren. Verder heb ik ook geen last gehad van blauwe plekken, bultjes en enorme zwelling. Drs. Michiel Westedt is zeker een aanrader. En ik ga binnenkort zeker weer terug!
https://dokterm.nl/wp-content/uploads/2020/03/IMG_5989.jpeg
Dokter Michiel

Maak een afspraak

De behandeling

Dokter M gebruikt een zeer veilig, tijdelijk, A-merk hyaluronzuurfiller; Belotero®. Belotero® is op dit moment marktleider qua fillers in Nederland en veilig en effectief gebleken in meerdere wetenschappelijke onderzoeken.

De behandeling wordt qua pijn over het algemeen goed verdragen. We kunnen de huid verdoven met een verdovingscrème of met een tandartsverdoving

Na de behandeling

Houd er rekening mee dat het behandelde gebied na de behandeling gezwollen is. De meeste zwelling zal na 1-2 dagen fors verminderd zijn, pas na 2 weken is het eindresultaat zichtbaar. Ook kunnen er blauwe plekken ontstaan.

Na de behandeling mag je het behandelde gebied koelen. Probeer de eerste dag direct contact met de huid te voorkomen en gebruik geen make-up in het behandelde gebied om infecties te voorkomen.

Vermijd tevens gedurende 2 weken een zonnebank- of saunabezoek, wees voorzichtig in de zon en onderga geen laser- of schoonheidsbehandelingen.

Gemiddeld geeft een hyaluronzuurfiller 6-12 maanden effect, afhankelijk van hoe snel je lichaam het hyaluronzuur afbreekt. Roken en zonlicht zullen dit proces versnellen.

Menu