Overmatig transpireren oksels - Dokter M

Overmatig transpireren oksels

Heb je last van overmatig zweten onder je oksels? Overmatig transpireren van de oksels, ook wel bekend als axillaire hyperhidrose, kan niet alleen ongemakkelijk zijn, maar ook je zelfvertrouwen ondermijnen. Gelukkig zijn er effectieve oplossingen om dit probleem aan te pakken en één daarvan is het gebruik van botox tegen overmatig zweten. Maak direct een afspraak voor een consult met een van onze ervaren artsen.

Michiel heeft een bijzonder gevoel gegeven qua professionaliteit en zeker qua menselijkheid, zeer geïnteresseerd in mij betreffende gevoel met de operatie. Zijn uitstraling qua plezier gaf mij een vertrouwen. Het feit dat hij ontzettend veel ooglid behandelingen heeft gedaan gaf mij het vertrouwen mij over te geven en hem zijn ding te laten doen. Ik ben namelijk niet zo makkelijk 🙂
https://dokterm.nl/wp-content/uploads/2020/03/IMG_5989.jpeg
Dokter Michiel

Maak een afspraak

Wat doet Botox®?

Overmatig transpireren van de oksels kan worden behandeld met Botox®. Deze anti-transpiratie behandeling werkt (tijdelijk) in op de zenuwen die de zweetklieren aansturen. Het resultaat? Overmatige transpiratie van de oksels wordt fors verminderd. Sommige mensen bemerken zelfs helemaal geen zweetproductie van de oksels meer.

Prijs

Een behandeling van overmatig transpieren van de oksels is mogelijk vanaf 100 eenheden (€500).

De behandeling

Overmatig zweten, vooral onder de oksels, is een veelvoorkomend probleem dat mensen van alle leeftijden treft. Het kan leiden tot hinderlijke zweetplekken op kleding, een constant vochtig gevoel en zelfs een onaangename geur. Dit kan aanzienlijke invloed hebben op je dagelijkse activiteiten en sociale interacties, waardoor het belangrijk is om effectieve oplossingen te vinden.

Botox tegen overmatig zweten: hoe werkt het?

Botox, oorspronkelijk bekend om zijn cosmetische toepassingen, heeft ook bewezen een doeltreffende behandeling te zijn voor overmatig transpireren oksels. Het werkt door tijdelijk de zenuwsignalen te blokkeren die de zweetklieren stimuleren. Dit resulteert in minder zweetproductie in het behandelde gebied. De procedure is relatief eenvoudig en duurt meestal niet langer dan 15 minuten. Met behulp van zeer fijne naaldjes wordt een kleine hoeveelheid botox rechtstreeks in de okselhuid geïnjecteerd. De effecten van de behandeling zijn merkbaar binnen enkele dagen en bereiken hun hoogtepunt na ongeveer twee weken.

Waarom Botox bij overmatig transpireren oksels?

Botox is een populaire keuze voor de behandeling van overmatig zweten onder de oksels om verschillende redenen. Ten eerste is het een niet-chirurgische optie met minimale downtime. De procedure is vrijwel pijnloos en patiënten kunnen hun normale activiteiten vrijwel direct na de behandeling hervatten. Daarnaast is het gebruik van botox veilig en wordt het al jarenlang zowel medisch als cosmetisch toegepast. Het is belangrijk op te merken dat de behandeling specifiek is gericht op het onderdrukken van zweetklieren in het behandelde gebied, zonder de algemene zweetregulatie elders in het lichaam te beïnvloeden.

Na de behandeling

Botox: een effectief middel tegen overmatig zweten

Voor velen die last hebben van overmatig transpireren oksels, kan botox een levensveranderende oplossing zijn. Het herstelt niet alleen het vertrouwen, maar opent ook de deur naar een meer ontspannen en comfortabel leven. Met regelmatige behandelingen kunnen de resultaten zelfs langer aanhouden, waardoor je geniet van langdurige voordelen zonder de zorgen van overmatig zweten.

Plan een consult in

Wil je meer weten over hoe botox overmatig zweten kan verlichten? Plan direct een persoonlijk consult in en ontdek hoe deze eenvoudige en effectieve behandeling jouw leven positief kan veranderen. Botox tegen overmatig zweten: jouw weg naar een zelfverzekerde jij.

 

Menu