Botox hals: verlicht overactieve halsspieren | Dokter M

Botox hals

Heb je last van overactieve en zichtbare halsspieren? Je kunt hierdoor pijnlijke spasmen in de nek ervaren. Bij overactieve halsspieren worden er bovendien verticale strengen in de hals zichtbaar. Met Botox® kunnen we de halsspieren tijdelijk ontspannen en worden de halsstrengen minder zichtbaar. Geniet van hernieuwde bewegingsvrijheid en verbeter je algehele kwaliteit van leven. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult.

Michiel heeft een bijzonder gevoel gegeven qua professionaliteit en zeker qua menselijkheid, zeer geïnteresseerd in mij betreffende gevoel met de operatie. Zijn uitstraling qua plezier gaf mij een vertrouwen. Het feit dat hij ontzettend veel ooglid behandelingen heeft gedaan gaf mij het vertrouwen mij over te geven en hem zijn ding te laten doen. Ik ben namelijk niet zo makkelijk 🙂
https://dokterm.nl/wp-content/uploads/2020/03/IMG_5989.jpeg
Dokter Michiel

Maak een afspraak

Wat doet Botox®?

Tijdens de behandeling gebruiken we zorgvuldig geplaatste botox-injecties om de overactieve spieren te kalmeren. Dit gebeurt door de zenuwsignalen te blokkeren die de ongewenste samentrekkingen veroorzaken. Het resultaat? Je zult merken dat pijnlijke spasmen verminderen en dat je bewegingsvrijheid terugkeert.

Prijs

Dokter M voert exclusief behandelingen uit op maat en houdt rekening met de wensen van elke unieke cliënt. Sommigen willen een zo strak mogelijk resultaat, anderen een zo natuurlijk mogelijke uitstraling. Bij Dokter M betaal je daarom per eenheid (€ 5,-) Botox® (vanafprijs € 80,-) en niet voor een vastgestelde ‘zone’. Hierdoor heb je zelf invloed op je behandeling en zul je nooit te veel betalen voor je behandeling. Bij sterke spieren zijn er meer eenheden nodig om de spieren te ontspannen, vaak hebben mannen en sporters sterkere spieren. Voor een natuurlijk resultaat met het behoud van beweging heb je juist vaak genoeg aan wat minder eenheden. Voor een behandeling van de hals met Botox® zijn gemiddeld 20-40 eenheden nodig (€ 100 - € 200).

De behandeling

Het behandelen van de halsspieren met Botox® duurt doorgaans 15 minuten, inclusief intakegesprek. Na de intake neem je plaats op de behandelstoel en kan de behandeling starten. Met een dun naaldje injecteren we de Botox® in de halsspieren. De behandeling wordt op het gebied van pijn goed verdragen. Het resultaat van de Botox® behandeling is niet direct waarneembaar. Het duurt ongeveer 3 tot 7 dagen voordat het stofje zijn werk doet en je de eerste tekenen van ontspanning ervaart. Het eindresultaat is zichtbaar en voelbaar na 14 dagen en houdt ongeveer 3 maanden aan. Dit is echter afhankelijk van de spiersterkte. Externe factoren, zoals roken en zonlicht hebben een negatieve invloed op de werking en kunnen ervoor zorgen dat de Botox sneller uitwerkt.

Bij opeenvolgende behandelingen houdt het effect steeds langer aan. Daarom adviseren we om de behandeling tijdig te herhalen. Zo voorkom je dat de volledige spieractiviteit terugkeert.

Na de behandeling

Na de behandeling is het belangrijk om niet direct te gaan liggen of het behandelde gebied te masseren. Ook is het niet verstandig om dezelfde dag te gaan sporten of een bezoek te brengen aan de sauna of zonnebank.

Menu