Dokter Boudijn - Dokter M

Dokter Boudijn

Dokter Boudijn heeft de afgelopen jaren in verschillende ziekenhuizen gewerkt bij o.a. de orthopedische chirurgie, spoedeisende hulp, cardiologie en longgeneeskunde. Vanwege zijn brede interesse in de geneeskunde en de mens heeft hij zich ook verdiept in de cosmetische geneeskunde. Hij is begonnen met behandelen in de schoonheidssalon van zijn zusje in Wassenaar, nu zal hij op de woensdagen bij ons komen behandelen.

“Mijn behandelmethode is gericht op een natuurlijk resultaat. Dat wil zeggen behandelen zonder dat anderen het opmerken, en dit is per mens verschillend. Het is daardoor belangrijk goed te luisteren naar mensen; wat wil iemand nou echt, en is dat haalbaar? Je kunt van mij een eerlijk advies verwachten, beredeneerd dus vanuit jouw wensen. Dat kan soms volledig voldoen aan iemands verwachtingen, maar dat kan bijv. ook betekenen dat ik adviseer om -op dat moment- niet te behandelen… De behandeling gaat in goed overleg, jij bent tenslotte baas over eigen lichaam, en ik zal uitleg geven waar nodig.
Wat ik mooi vind aan dit vak is om te horen en zien dat mensen na behandeling bijv. meer zelfvertrouwen hebben of af zijn van hoofdpijnklachten, en daardoor beter kunnen functioneren in het leven. Dat is mijn doel, en geeft mij veel voldoening. Ik kijk ernaar uit je te zien in de kliniek!

BIG-nummer: 49924098801

Menu