Lip filler behandeling: lippen opvullen | Dokter M

Lippen

Lip fillers zijn erg populair. Mooie, volumineuze lippen geven een jeugdige uitstraling en zijn dé eyecatcher in een gezicht. Bovendien neemt het volume van de lippen af naarmate we ouder worden. Met een lip fillers behandeling kunnen we de volume van de lippen op een mooie manier herstellen.

Nog steeds denken veel mensen dat Botox wordt gebruikt om lippen voller te maken. We vullen de lippen echter op met een hyaluronzuurfiller. Hyaluronzuur komt van nature in de huid voor en je lichaam breekt dit zelf af. Hierdoor is de ervaring met deze lip fillers zeer goed. We vertellen je graag meer over deze behandeling en nazorg van lippen opvullen met fillers.

Ik ben erg tevreden over Drs. Michiel Westedt. Hij is een zeer bekwame arts, heel vriendelijk. Ik voelde mij direct op mijn gemak. Zeker te merken dat hij liefde voor zijn vak heeft. Hij gaf mij heel goed advies en ik ben erg blij met het resultaat van mijn lipfillerbehandeling. Ik zal zeker terugkomen bij deze arts. Een echte aanrader!
https://dokterm.nl/wp-content/uploads/2020/03/IMG_5989.jpeg
Dokter Michiel

Maak een afspraak

De behandeling

Dokter M gebruikt een zeer veilig, tijdelijk, A-merk hyaluronzuurfiller; Belotero®. Belotero® is op dit moment marktleider qua fillers in Nederland en veilig en effectief gebleken in meerdere wetenschappelijke onderzoeken. Daarnaast is ook onze ervaring met deze lip fillers zeer goed.

Belangrijk is dat het volume van de lippen in verhouding staat met de rest van het gezicht. We willen géén ‘duckface’ effect. DokterM is gespecialiseerd in een injectietechniek die een zo natuurlijk mogelijk resultaat geeft en ervoor zorgt dat de lippen niet naar voren gaan staan. Het is ook een mogelijkheid om alleen de lipcontouren of de cupidoboog te accentueren in plaats van de volledige lippen opvullen.

De behandeling met deze lip fillers is nagenoeg niet pijnlijk en wordt over het algemeen goed verdragen. Voordat we de lippen opvullen, kunnen we de lippen verdoven met een verdovingscrème of met een tandartsverdoving.

Na de behandeling

Houd er rekening mee dat de lippen na de behandeling gezwollen zijn; ze zien er voller uit dan het uiteindelijke resultaat. De meeste zwelling zal na 1-2 dagen fors verminderd zijn, pas na 2 weken is het eindresultaat zichtbaar. Ook kunnen er blauwe plekken ontstaan.

Na de lip fillers behandeling mag je de lippen koelen. Probeer de eerste dag direct contact met de huid te voorkomen en gebruik geen lippenstift of make-up op de lippen om infecties van de lippen te voorkomen.

Vermijd tevens gedurende 2 weken een zonnebank- of saunabezoek, wees voorzichtig in de zon en onderga geen laser- of schoonheidsbehandelingen.

Gemiddeld geeft een hyaluronzuurfiller 6-12 maanden effect, afhankelijk van hoe snel je lichaam het hyaluronzuur afbreekt. Roken en zonlicht zullen dit proces versnellen.

Er is een tegenmiddel voor een hyaluronzuurfiller; hyaluronidase. Hyaluronidase kan worden toegepast om (geïnjecteerd) hyaluronzuur direct op te lossen.

LIPPEN OPVULLEN? NEEM CONTACT OP MET DOKTER M

Geïnteresseerd om je lippen op te laten vullen? Plan direct een afspraak in met DokterM voor een consult. Tijdens dit consult zullen we je alles uitleggen over de behandeling en zullen we een behandelplan opstellen.

Menu