Laat je mondhoeken opvullen met fillers | Dokter Michiel

Mondhoeken

Pak hangende mondhoeken aan met mondhoek fillers. Wanneer we ouder worden en we steeds meer volume verliezen, gaan de mondhoeken steeds meer hangen. Dit geeft een droevige of boze uitstraling, terwijl je dat misschien niet eens bent. Door fillers op de juiste plaats te injecteren in de mondhoek kunnen we de mondhoeken liften. Soms kan het voor meer stevigheid nodig zijn om ook het gebied onder de mondhoeken op te vullen, dit noemen we het marionetgebied of de marionetplooi. Wil je een einde maken aan de sombere en droevige mondhoeken? Maak dan nu een afspraak en lift je mond tot een glimlach.

Ik ben erg tevreden over Drs. Michiel Westedt. Hij is een zeer bekwame arts, heel vriendelijk. Ik voelde mij direct op mijn gemak. Zeker te merken dat hij liefde voor zijn vak heeft. Hij gaf mij heel goed advies en ik ben erg blij met het resultaat van mijn lipfillerbehandeling. Ik zal zeker terugkomen bij deze arts. Een echte aanrader
https://dokterm.nl/wp-content/uploads/2020/03/IMG_5989.jpeg
Dokter Michiel

Maak een afspraak

De behandeling

Bij Dokter M gebruiken we een zeer veilig A-merk filler voor de mondhoek, namelijk een hyaluronzuurfiller genaamd Belotero. Zij zijn op dit moment marktleider qua fillers in Nederland. Omdat Belotero een hyaluronzuurfiller is wordt deze door het lichaam vanzelf afgebroken. Hyaluronzuur is namelijk een stof die van nature in de huid voorkomt. In deze filler zit ook een stof genaamd lidocaïne deze stof heeft een verdovende werking, waardoor de behandeling qua pijn goed te verdagen is.

Mondhoek filler behandeling

Voorafgaand aan een mondhoek filler behandeling houden we een intakegesprek. Hier kijken we hoe ver de mondhoeken hangen en hoeveel ml we nodig hebben voor de gewenste lift. Houdt er rekening mee dat na een behandeling het gebied extra gezwollen is. De meeste zwelling zal na 1-2 dagen fors verminderd zijn, na 2 weken is het eindresultaat zichtbaar. Ook kunnen er als gevolg van de injecties blauwe plekken ontstaan.

Na de behandeling

Na de behandeling mag je het behandelde gebied koelen. Probeer de eerste dag direct contact met de huid te voorkomen en gebruik geen make-up in het behandelde gebied om infecties te voorkomen. Vermijdt tevens gedurende 2 weken een zonnebank- of saunabezoek, wees voorzichtig in de zon en onderga geen laser- en/of schoonheidsbehandelingen. Gemiddeld geeft een hyaluronzuurfiller 6-12 maanden effect, afhankelijk van hoe snel je lichaam het hyaluronzuur afbreekt. Roken en zonlicht zullen dit proces versnellen.

Geen hangende mondhoeken meer? Plan een afspraak

Het plaatsen van fillers in de mondhoek is dus een goede manier om hangende mondhoeken tegen te gaan. Het zorgt voor een beter zelfbeeld en creëert meer zelfvertrouwen. Daarbij zijn alle filler behandeling bij Dokter M veilig en worden gedaan door experts met jarenlange ervaring. Neem contact met ons op voor een intakegesprek.

Menu