Voorhoofdsrimpels

De voorhoofdslijnen ontstaan door beweging van de voorhoofdsspier die de wenkbrauwen omhoog trekt: bij verbaasd kijken of als compensatie van zware oogleden. Iedere keer als we deze spierbewegingen maken vouwt de huid en als we dit vaak genoeg doen ontstaat er een blijvende lijn in deze vouw; een rimpel in de huid.

Eerlijk, oprecht en ik heb niet het gevoel dat er iets verkocht moet worden. Een prachtig resultaat. Ik werd geholpen door Drs. Michiel Westedt, iemand die alle tijd voor je neemt, goed naar je gezicht en de verhoudingen daarvan kijkt. Kortom ik ben blij
https://dokterm.nl/wp-content/uploads/2020/03/Dokter-michiel-e1584458982925.jpeg
Dokter Michiel

Maak een afspraak

Wat doet Botox®?

Prijs

Bij het verminderen van voorhoofdsrimpels voert Dokter Michiel exclusief behandelingen uit op maat. Hierbij houden we rekening met de specifieke wensen van elke cliënt. Sommigen willen een zo strak mogelijk resultaat, anderen een zo natuurlijk mogelijke uitstraling. Bij botox voor het voorhoofd is dit op maat mogelijk. Bij het verminderen van voorhoofdsrimpels betaal je daarom per eenheid (€5) Botox® (vanafprijs € 80) en niet voor een vastgestelde ‘zone’. Hierdoor heb je zelf invloed op je behandeling en zul je nooit te veel betalen voor je botox voorhoofd behandeling. Bij sterke spieren zijn er meer eenheden nodig om de spieren te ontspannen, vaak hebben mannen en sporters sterkere spieren. Voor een natuurlijk resultaat met behoud van beweging heb je juist vaak genoeg aan wat minder eenheden. De voorhoofdsrimpels hebben gemiddeld 6-20 eenheden nodig (€ 80-€ 100).

De behandeling

Een Botox® behandeling voor het verminderen van voorhoofdsrimpelsinclusief intake duurt ongeveer 15 minuten. Met een zeer dun naaldje wordt de Botox® geïnjecteerd in de te behandelen spier. Qua pijn wordt de behandeling over het algemeen goed verdragen. De werking start na ongeveer 3-7 dagen, is maximaal na 14 dagen en houdt gemiddeld 3 maanden aan, afhankelijk van de spiersterkte. Externe factoren, zoals roken en zonlicht hebben tevens invloed op de werking. Bij opeenvolgende behandelingen kan het effect steeds langer aanhouden, vandaar het advies de behandeling tijdig te herhalen (voordat de volledige spieractiviteit terug is).

Na de behandeling

Na de botoxbehandeling voor het voorhoofd is het belangrijk om niet direct te gaan liggen of het behandelde gebied te masseren. Ook is het niet verstandig om dezelfde dag te gaan sporten of een bezoek te brengen aan de sauna of zonnebank.

BOTOX IN VOORHOOFD BEHANDELING INPLANNEN BIJ DOKTER MICHIEL

Plan nu een afspraak in voor botox in het voorhoofd om voorhoofdsrimpels te verminderen. Tijdens het eerste consult stellen we een behandelplan op en nemen we je meer door het gehele proces.

Menu