Bunny lines Botox behandeling | Dokter M

Bunny lines

Bunny lines zijn rimpels die worden veroorzaakt door het regelmatig omhoogtrekken van de neus. Bij het omhoogtrekken van de neus trekken je spieren samen waardoor er rimpels ontstaan die we bunny lines noemen. Doordat je dit met regelmaat doet worden deze rimpels steeds erger. Dit kan een wat sombere en norse gezichtsuitdrukking geven, dit is natuurlijk wat je wil voorkomen en verhelpen. Bunny lines zijn goed te behandelen met Botox®, of beter gezegd met botuline toxine. Botox® is namelijk de merknaam en niet het product.

Bij Dokter M duurt een bunny lines Botox® behandeling ongeveer 15 minuten. Een behandeling kost bij ons maar €80,-. Maak snel een afspraak voor een persoonlijke intake en profiteer van deze geweldige prijs.

‘Michiel heeft een bijzonder gevoel gegeven qua professionaliteit en zeker qua menselijkheid, zeer geïnteresseerd in mij betreffende gevoel met de operatie. Zijn uitstraling qua plezier gaf mij een vertrouwen. Het feit dat hij ontzettend veel ooglid behandelingen heeft gedaan gaf mij het vertrouwen mij over te geven en hem zijn ding te laten doen. Ik ben namelijk niet zo makkelijk :).
https://dokterm.nl/wp-content/uploads/2020/03/IMG_5989.jpeg
Dokter Michiel

Maak een afspraak

Wat doet Botox®?

Een behandeling van bunny lines wordt gedaan door het inspuiten van Botox® in de juiste spieren. Hierdoor ontspannen we de spieren waardoor de huid effectief kan herstellen en de rimpels verminderen. Het effect is nooit permanent omdat je lichaam de Botox® weer afbreekt. Hierom adviseren wij ook om terug te komen na ongeveer 3 maanden. Dit voorkomt dat de bunny lines terugkomen.

Prijs

Behandeling van de bunny lines met Botox kost € 80.

De behandeling

Bunny lines Botox behandeling

Bij ons hechten we veel waarde aan open communicatie en het begrijpen van jouw specifieke wensen en verwachtingen voordat we een behandeling starten. Ons uitgebreide consult biedt alle ruimte om de behandeling grondig te bespreken en om al jouw vragen te beantwoorden. Met uiterste precisie en zorg voeren we de injecties uit. Hierbij maken we gebruik van een zeer dun naaldje wat onze patiënten doorgaans als goed te verdragen ervaren.

Na de behandeling

Na de behandeling dien je enkele maatregelen in acht te nemen. Zo is het belangrijk om 4 uur na de behandeling niet plat te liggen of het behandelde gebied te masseren. Ook is het niet verstandig om dezelfde dag te gaan sporten of een bezoek te brengen aan de sauna of zonnebank.

Wanneer is het resultaat zichtbaar van een bunny lines Botox behandeling?

De behandeling begint geleidelijk zijn effect te tonen, met zichtbare resultaten binnen 3 tot 7 dagen. Na slechts 14 dagen is het uiteindelijke eindresultaat zichtbaar en blijft dit effect gemiddeld 3 maanden aanhouden. Het individuele effect kan variëren afhankelijk van de unieke spiersterkte van iedere persoon en de hoeveelheid botulinetoxine die tijdens de behandeling wordt gebruikt.

Kom langs bij Dokter M voor een bunny lines behandeling!

Wees op tijd met het behandelen van bunny lines om een zo mooi mogelijk resultaat te behouden. Ga je liever voor een natuurlijk of en wat strakker resultaat? Maak een afspraak bij Dokter M om jouw wensen voor de gewenste gezichtsuitdrukking te realiseren.

Menu