Slapen opvullen met fillers | Dokter M

Slapen opvullen

Heb je last van ingevallen slapen en wil je je jeugdige uitstraling herstellen? Slapen opvullen met fillers is een innovatieve esthetische behandeling die zorgt voor een harmonieuze gezichtsbalans. Fillers worden gebruikt om het verlies van volume in de slapen aan te pakken en het gezicht een jeugdiger en meer uitgerust uiterlijk te creëren. Tijdens de behandeling worden fillers nauwkeurig geïnjecteerd om de slapen te herstellen en een natuurlijke, vollere uitstraling te bevorderen. Dit subtiele maar effectieve proces kan helpen om de contouren van het gezicht te verbeteren en een verjongd resultaat te bereiken. Maak online een afspraak voor een consult en ontdek hoe het opvullen van slapen met fillers jouw algehele uitstraling kan verbeteren.

Eerlijk, oprecht en ik heb niet het gevoel dat er iets verkocht moet worden. Een prachtig resultaat. Ik werd geholpen door Drs. Michiel Westedt, iemand die alle tijd voor je neemt, goed naar je gezicht en de verhoudingen daarvan kijkt. Kortom ik ben blij.
https://dokterm.nl/wp-content/uploads/2020/03/IMG_5989.jpeg
Dokter Michiel

Maak een afspraak

De behandeling

Wat zijn ingevallen slapen?

Ingevallen slapen, ook wel bekend als slapenholtes, ontstaan vaak als gevolg van verlies van volume en collageen in de huid naarmate we ouder worden. Dit kan resulteren in een vermoeide, verouderde uitstraling en kan soms zelfs schaduwen creëren die ons gezicht minder symmetrisch maken.

Ingevallen slapen opvullen met fillers

Gelukkig is er een effectieve en niet-chirurgische manier om ingevallen slapen aan te pakken: slapen opvullen met fillers. Deze behandeling maakt gebruik van speciale vulmiddelen die veilig en doeltreffend worden ingespoten om het verloren volume te herstellen en de slapen op te vullen. De fillers, op hyaluronzuur gebaseerd, worden met precisie geïnjecteerd in de slapen om een jeugdiger en meer symmetrisch uiterlijk te bevorderen.

Dokter M gebruikt een zeer veilig, tijdelijk, A-merk hyaluronzuurfiller: Belotero®. Belotero® is op dit moment marktleider qua fillers in Nederland en veilig en effectief gebleken in meerdere wetenschappelijke onderzoeken. In de filler zit lidocaïne dat een verdovende werking heeft. De behandeling wordt dan ook qua pijn zeer goed ervaren.

Hoe werkt het opvullen van slapen met fillers?

Het proces van slapen opvullen met fillers is relatief snel en vrijwel pijnloos. Tijdens een consult zal een ervaren cosmetisch professional je slapen beoordelen en een behandelplan opstellen. Vervolgens worden de fillers met fijne naaldjes zorgvuldig en strategisch in de slapen geïnjecteerd. Dit proces duurt meestal niet langer dan 15 minuten, waardoor het gemakkelijk in te passen is in een drukke agenda.

Na de behandeling

Houd er rekening mee dat het behandelde gebied na de behandeling gezwollen is. De meeste zwelling zal na 1-2 dagen fors verminderd zijn, pas na 2 weken is het eindresultaat zichtbaar. Ook kunnen er blauwe plekken ontstaan.

Na de behandeling mag je het behandelde gebied koelen. Probeer de eerste dag direct contact met de huid te voorkomen en gebruik geen make-up in het behandelde gebied om infecties te voorkomen.

Vermijd tevens gedurende 2 weken een zonnebank- of saunabezoek, wees voorzichtig in de zon en onderga geen laser- of schoonheidsbehandelingen.

Gemiddeld geeft een hyaluronzuurfiller 6-12 maanden effect, afhankelijk van hoe snel je lichaam het hyaluronzuur afbreekt. Roken en zonlicht zullen dit proces versnellen.

Er is een tegenmiddel voor een hyaluronzuurfiller; hyaluronidase. Hyaluronidase kan worden toegepast om (geïnjecteerd) hyaluronzuur direct op te lossen.

Menu