Marionetgebied behandeling - Dokter M

Marionetgebied

Met marionetgebied fillers kunnen we de marionetplooi behandelen voor een mooiere gezichtsuitdrukking. Dit teken van ouderdom vinden veel mensen niet mooi, maar gelukkig kunnen we dit goed verhelpen met onze fillers. Door het volume te herstellen in de wangen en jukbeenderen kunnen we het marionetgebied liften en zo een jongere gezichtsuitstraling realiseren.

Wanneer we ouder worden wordt er in de huid minder collageen en vet aangemaakt waardoor de marionetplooi ontstaat. Hierbij speelt de zwaartekracht een grote rol omdat de huid volume mist uit de wangen en jukbeenderen. Door het volume te herstellen met marionetgebied fillers kunnen we dit oplossen en weer een mooie gezichtsuitdrukking realiseren. Wil je het marionetgebied aanpakken en het volume herstellen voor een jongere uitstraling? Maak dan nu een afspraak bij DokterM in Amsterdam.

Heel fijn behandeld door Dokter Michiel! Ik ben blij met het resultaat omdat ik nu echt een frisse blik heb en krijg ook complimenten van mijn omgeving. Ik ben heel bang voor naalden, maar Michiel weet je echt gerust te stellen. Kanjer! :
https://dokterm.nl/wp-content/uploads/2020/03/IMG_5989.jpeg
Dokter Michiel

Maak een afspraak

De behandeling

Onze fillers waarmee wij het marionetgebied liften zijn altijd van A-kwaliteit. Het merk Belotero, waarvan wij de marionetgebied fillers gebruiken, is marktleider in Nederland op dit gebied. De fillers van Belotero zijn gebaseerd op Hyaluronzuur, een stof die van nature in de huid voorkomt. Hierdoor is een behandeling met fillers bij ons altijd tijdelijk omdat het lichaam de fillers zelf afbreekt. Daarbij zijn permanente fillers en injectables verboden in Nederland.

Houdt er rekening mee dat het behandelde gebied na de behandeling gezwollen is. De meeste zwelling zal na 1-2 dagen fors verminderd zijn, pas na 2 weken is het eindresultaat zichtbaar. Ook kunnen er blauwe plekken ontstaan als gevolg van de injectie en zwelling.

Na de behandeling

Na het fillen van het marionetgebied is een goede nazorg essentieel voor een mooi resultaat.  Je mag na een behandeling het gebied koelen, sommige van onze patiënten ervaren dit als prettig en het vermindert de zwelling. Probeer wel verder direct contact met de huid te vermijden en gebruik geen make-up dit zodat je infecties voorkomt. Wees voorzichtig met sauna en zonnebank bezoeken in de eerste 14 dagen, we raden dit af en stel dit liever uit. Ook het vermijden van schoonheids- en laserbehandelingen is essentieel voor een mooi resultaat.

Houd er rekening mee dat het behandelde gebied na de behandeling gezwollen is. De meeste zwelling zal na 1-2 dagen fors verminderd zijn, pas na 2 weken is het eindresultaat zichtbaar. Ook kunnen er blauwe plekken ontstaan.

Na de behandeling mag je het behandelde gebied koelen. Probeer de eerste dag direct contact met de huid te voorkomen en gebruik geen make-up in het behandelde gebied om infecties te voorkomen.

Vermijd tevens gedurende 2 weken een zonnebank- of saunabezoek, wees voorzichtig in de zon en onderga geen laser- of schoonheidsbehandelingen.

Gemiddeld geeft de behandeling 6-12 maanden effect, afhankelijk van hoe snel je lichaam de filler afbreekt. Roken en zonlicht zullen dit proces versnellen.

Er is een tegenmiddel voor een hyaluronzuurfiller; hyaluronidase. Hyaluronidase kan worden toegepast om (geïnjecteerd) hyaluronzuur direct op te lossen.

Dit kost een fillers behandeling voor het marionetgebied

Kosten van marionetgebied fillers behandelingen bepalen we aan de hand van de hoeveelheid milliliter die nodig is voor het gewenste resultaat. We maken altijd een uniek behandelplan om je wensen te realiseren.

Wil jij je marionetgebied liften? Maak dan nu een afspraak en kom langs bij ons in de kliniek in Amsterdam. We hebben parkeerplekken rondom het gebouw beschikbaar voor patiënten.

Menu