Wangen opvullen met hyaluronzuur fillers | Dokter Michiel

Fillers wangen

Onze huid maakt minder collageen aan naarmate we ouder worden. Daarnaast verliezen we ook aan vat in het gezicht. Ingevallen wangen kunnen ontstaan en door zwaartekracht ontstaat er langzaam, maar zeker een neuslippen- en marionetplooi, een ‘hamsterwangeffect’ en een minder scherp gedefinieerde kaaklijn. Met fillers kunnen we de wangen opvullen. Hiermee kunnen we volumeverlies in de wangen opvangen, wat vaak een vermoeid uiterlijk geeft.

Al een tijd kom ik met veel plezier bij Dokter Michiel met altijd een mooi resultaat! Michiel is een zeer lieve, maar niet te vergeten, kundige arts die weet wat hij doet. Voor mij nooit een andere arts meer. Tot de volgende keer Michiel
https://dokterm.nl/wp-content/uploads/2020/03/IMG_5989.jpeg
Dokter Michiel

Maak een afspraak

De behandeling

DokterM gebruikt voor het opvullen van de wangen tijdelijke fillers die door het lichaam zelf worden afgebroken. Dit zijn hyaluronzuurfillers (Belotero®) en fillers op basis van calcium-hydroxylapatiet (Radiesse®). Beide fillers zijn A-merken, al lange tijd op de markt en veilig en effectief gebleken in meerdere wetenschappelijke onderzoeken. In de fillers zit lidocaïne dat een verdovende werking heeft. De behandeling wordt dan ook qua pijn zeer goed ervaren.

WANGEN OPVULLEN OM VOLUME TE HERSTELLEN

Met fillers kunnen we het volume van de wangen herstellen. Zo kunnen we ingevallen wangen opvullen en weer een frisse, jeugdige uitstraling geven. Als we filler in de wangen op de juiste plek injecteren kunnen we een liftend effect creëren, rimpels en plooien verminderen en de V-shape van het gezicht herstellen voor een frissere en jeugdige uitstraling. Hierbij hoef je zeker niet bang te zijn voor een onnatuurlijke, ‘opgespoten’ look. Door de juiste injectietechniek toe te passen geeft filler in de wangen een zeer natuurlijk effect, zonder dat voor de buitenwereld zichtbaar hoeft te zijn dat er een fillerbehandeling is ondergaan.

Na de behandeling

Houd er rekening mee dat het behandelde gebied na de behandeling gezwollen is. De meeste zwelling zal na 1-2 dagen fors verminderd zijn, pas na 2 weken is het eindresultaat zichtbaar. Ook kunnen er blauwe plekken ontstaan na het plaatsen van fillers in de wangen.

Na de behandeling mag je het behandelde gebied koelen. Probeer de eerste dag direct contact met de huid te voorkomen en gebruik geen make-up in het behandelde gebied om infecties te voorkomen. Vermijd tevens gedurende 2 weken een zonnebank- of saunabezoek, wees voorzichtig in de zon en onderga geen laser- of schoonheidsbehandelingen.

EFFECT VAN WANGEN OPVULLEN MET HYALURONZUUR

Gemiddeld geeft de behandeling van wangen opvullen 6-12 maanden effect. Afhankelijk van hoe snel je lichaam de filler afbreekt kan dit langer of korter zijn. Roken en zonlicht zullen dit proces versnellen. Er is een tegenmiddel voor een hyaluronzuurfiller; hyaluronidase. Hyaluronidase kan worden toegepast om (geïnjecteerd) hyaluronzuur direct op te lossen.

PLAN NU EEN CONSULT IN VOOR WANGEN OPVULLEN BIJ DOKTERM

Plan vandaag nog een consult in bij DokterM voor het laten opvullen van de wangen. Tijdens dit consult zullen we een persoonlijk behandelplan bespreken en word je stap voor stap door het proces meegenomen.

Menu