Wenkbrauwlift met botox | Dokter M

Wenkbrauwlift

Naast huidverslapping en veranderingen in het skelet kan een overactieve spier rondom de ogen een oorzaak zijn van afhangende wenkbrauwen. Met een aantal kleine prikjes Botox® kunnen we deze overactieve spier ontspannen met als resultaat een (subtiele) wenkbrauwlift. Vaak wordt de behandeling gecombineerd met behandeling van de fronsrimpel voor een maximale lift. Bij Dokter M zit je voor beide behandelingen goed. We vertellen je hier graag meer over een wenkbrauwlift met botox.

‘Michiel heeft een bijzonder gevoel gegeven qua professionaliteit en zeker qua menselijkheid, zeer geïnteresseerd in mij betreffende gevoel met de operatie. Zijn uitstraling qua plezier gaf mij een vertrouwen. Het feit dat hij ontzettend veel ooglid behandelingen heeft gedaan gaf mij het vertrouwen mij over te geven en hem zijn ding te laten doen. Ik ben namelijk niet zo makkelijk :).'
https://dokterm.nl/wp-content/uploads/2020/03/IMG_5989.jpeg
Dokter Michiel

Maak een afspraak

Wat doet Botox®?

Botox kan op een effectieve manier worden ingezet om een wenkbrauwlift te creëren. Door het strategisch injecteren van Botox in de juiste spieren rondom de wenkbrauwen, kunnen we specifieke spieren ontspannen en andere spieren activeren. Hierdoor worden we de wenkbrauwen subtiel omhoog gelift, waardoor een natuurlijke en verjongende lift ontstaat. Deze behandeling biedt een niet-chirurgisch alternatief voor een liftende wenkbrauw en de resultaten zijn meestal zichtbaar binnen enkele dagen na de behandeling. Met onze deskundige aanpak en persoonlijke benadering streven we ernaar om jouw unieke schoonheid te versterken en je een stralende en jeugdige uitstraling te geven.

Prijs

De prijs van een wenkbrauwlift met Botox kost € 80.

De behandeling

Bij onze Botox® behandeling voor een wenkbrauwlift, inclusief een intakegesprek, nemen we graag de tijd om jou te verwelkomen en je persoonlijke behoeften te bespreken. De gehele behandeling duurt doorgaans slechts ongeveer 15 minuten, waarbij we uiterst zorgvuldig te werk gaan. Met het gebruik van een zeer dun naaldje wordt de Botox® op precieze wijze geïnjecteerd in de te behandelen spier, wat doorgaans goed wordt verdragen door onze cliënten. Jouw comfort en tevredenheid zijn onze hoogste prioriteit.

Na de behandeling

Na het ondergaan van een wenkbrauwlift met Botox is het essentieel om de juiste nazorg te waarborgen voor het meest optimale resultaat. Om de Botox op de gewenste plaats te laten werken, raden we aan om gedurende de eerste 4 uur na de behandeling niet plat te liggen en het behandelde gebied niet te masseren. Het is ook verstandig om gedurende de eerste 24 uur na de wenkbrauwlift geen intensieve fysieke activiteiten te ondernemen, zoals sporten, en om een bezoek aan de sauna of zonnebank te vermijden. Hiermee geven we de Botox de gelegenheid om effectief te werken en de spieren te ontspannen.

Menu