Neuslippenplooi fillers behandeling | Dokter Michiel

Neuslippenplooi

Neuslippenplooi fillers gebruiken we voor het liften van de plooi rondom de neus en in het marrionetgebied. Door het ouder worden maken we steeds minder vet en collageen aan waardoor we volume verlies ontstaat in dit gebied. Als gevolg van de zwaartekracht en het verlies van volume ontstaat er een neuslippenplooi. Dit kan een sombere of norse uitstraling geven wat natuurlijk niemand wil.

Indien je jezelf stoort aan een neuslippenplooi, wordt er vaak geadviseerd om het volume van de jukbeenderen en/of wangen te herstellen. Het gebruik van neuslippenplooi fillers in de jukbeenderen en/of wangen geeft namelijk een liftend effect en de plooi wordt op deze manier verholpen. Eventueel kun je ervoor kiezen om nog wat filler in de neuslippenplooi zelf te laten injecteren. Bij Dokter M kunnen we door het gebruik van onze A-merk fillers dit goed voor je behandelen. Benieuwd naar de mogelijkheden maak dan nu een afspraak voor een intake.

Eerlijk, oprecht en ik heb niet het gevoel dat er iets verkocht moet worden. Een prachtig resultaat. Ik werd geholpen door Drs. Michiel Westedt, iemand die alle tijd voor je neemt, goed naar je gezicht en de verhoudingen daarvan kijkt. Kortom ik ben blij.
https://dokterm.nl/wp-content/uploads/2020/03/IMG_5989.jpeg
Dokter Michiel

Maak een afspraak

De behandeling

Bij neuslippenplooi fillers gebruiken we A-kwaliteit filles van het merk Belotero. Deze fillers zijn een hyaluronzuurfiller, dit is een stof die van nature in de huid voorkomt. De neuslippenplooi fillers zijn hierdoor tijdelijk en worden doordat het van nature in de huid voorkomt langzaam door het lichaam zelf afgebroken.

Afhankelijk hoeveel milliliter er gebruikt wordt en hoe snel het lichaam het hyaluronzuur afbreekt. Kan een behandeling tussen de 6 en 12 maanden zichtbaar blijven. Hou rekening met meer zwelling in de eerste 1-2 dagen, het eindresultaat zal na 14 dagen zichtbaar zijn.

Na de behandeling

Zorg voor na de behandeling

Buiten dat na een filler behandeling er zwelling in het gebied is, is het ook belangrijk om te letten op de volgende punten voor een goed resultaat. Zo is zonnen en een bezoek aan de zonnebank in de eerste twee weken niet toegestaan. Probeer ook de eerste dag direct contact met de huid te voorkomen en gebruik geen make-up om infecties te voorkomen. Ook zijn schoonheids- en laserbehandelingen en saunabezoeken in de eerste 2 weken onverstandig.

De kosten van de fillers en de behandeling

We bepalen de kosten voor de behandeling aan de hand van de wensen en benodigde aantal milliliters. Iedere behandeling is verschillend en daarom zijn de kosten niet vooraf te bepalen.

Neem contact op voor een behandelplan

Mocht het financiële budget een behandeling op dit moment niet toelaten, neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee om een behandeling toch mogelijk te maken.

Menu