Mondhoeken corrigeren met Botox | Dokter M

Mondhoeken

Afhangende mondhoeken corrigeren met Botox®

Afhangende mondhoeken is geen prettig gezicht. Het geeft vaak een wat sombere of droevige uitstraling zonder dat we het willen. Het laten corrigeren van de mondhoeken is daarom ook heel normaal en kan doormiddel van Botox® goed behandeld worden. Heb je last van afhangende mondhoeken en wil je dit graag laten corrigeren met Botox®? Maak dan een afspraak met een van onze experts zij kunnen je goed helpen.

Michiel heeft een bijzonder gevoel gegeven qua professionaliteit en zeker qua menselijkheid, zeer geïnteresseerd in mij betreffende gevoel met de operatie. Zijn uitstraling qua plezier gaf mij een vertrouwen. Het feit dat hij ontzettend veel ooglid behandelingen heeft gedaan gaf mij het vertrouwen mij over te geven en hem zijn ding te laten doen. Ik ben namelijk niet zo makkelijk 🙂
https://dokterm.nl/wp-content/uploads/2020/03/IMG_5989.jpeg
Dokter Michiel

Maak een afspraak

Wat doet Botox®?

Bij het corrigeren van afhangende mondhoeken gebruiken we Botox®/Bocouture. Dit zijn merknamen van het product Botuline Toxine. Dit is een eiwit die ervoor zorgt dat spieren zich ontspannen. Door dat de spieren ontspannen zal de samentrekking in de huid waardoor rimpels en plooien ontstaan verdwijnen. Het verwijderd rimpels dus niet of neemt de rimpels weg. Botuline Toxine pakt de oorzaak aan waardoor rimpels ontstaan. Omdat Botuline Toxine een eiwit is breekt het lichaam dit vanzelf af, hierdoor is de werking altijd tijdelijk van een behandeling. Voor het beste resultaat is het dus nodig om herhaalbehandelingen te nemen. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden om de behandeling te combineren met het plaatsen van fillers.

Prijs

Een Botox® behandeling van de mondhoeken kost € 80 bij Dokter M.

De behandeling

Hangende mondhoeken corrigeren

Afhangende mondhoeken ontstaan meestal door volumeverlies in het gezicht. Dit is dan ook goed te behandelen met fillers. Naast volumeverlies in de mondhoeken kan het ook zijn dat je onbewust de mondhoeken vaak naar beneden trekt. Hierdoor kunnen de spieren overactief worden. Een Botox® behandeling is hiervoor een goede oplossing.

Hoe lang duurt het behandelen van afhangende mondhoeken?

Een behandeling inclusief een intakegesprek waar we je persoonlijke wensen bespreken en duurt ongeveer 15 minuten. Tijdens dit gesprek stemmen we de hoeveelheid eenheden af voor het benodigde resultaat. Qua pijn is de behandeling goed te verdragen. De Botox® injecties worden gedaan met een zeer dun naaldje en direct in de te behandelde spier geïnjecteerd.

Bij opeenvolgende behandelingen kan het effect steeds langer aanhouden, vandaar het advies de behandeling tijdig te herhalen (voordat de volledige spieractiviteit terug is).

Na de behandeling

Na een behandeling is het belangrijk om goed met de nazorg adviezen om te gaan. Dit zorgt voor een beter resultaat. Ga bijvoorbeeld niet direct na een behandeling liggen of sporten. Wacht met sporten minstens 24 uur en masseer het net behandelde gebied niet. Houdt rekening dat roken en zonlicht de duur van een behandeling kunnen verminderen.

Wat kost het corrigeren van de mondhoeken?

Afhangende mondhoeken corrigeren kost in onze kliniek slechts €80,- per behandeling. Hierbij krijg advies en een behandelplan dat precies aansluit bij jouw verwachtingen voor het gewenste resultaat.

Maak direct een afspraak

Wil jij je mondhoeken corrigeren? Neem dan contact op met ons voor een intakegesprek. We verwelkomen je graag in onze kliniek.

Menu