Dokter Chiara Puletti - Dokter M

Dokter Chiara Puletti

BIG registratie nummer: 79928502801

Chiara heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Cagliari, in Italië, waar ze cum laude is afgestudeerd. Ze heeft jarenlange ervaring opgedaan als arts op verschillende afdelingen, waaronder anesthesie, chirurgie, cardiologie en radiologie. Drie jaar geleden heeft ze zich gespecialiseerd in Spoedeisende Geneeskunde en heeft ze als specialist in Italië gewerkt.
Na erkenning en kwalificatie in Nederland heeft ze gewerkt op de spoedeisende hulp van het OLVG in Amsterdam en vervolgens bij het AMC.
Ze is altijd al gefascineerd geweest door esthetische geneeskunde en na het volgen van de injectables cursus van Dr. P. Schoofs is ze haar weg in deze wereld begonnen.

“Ik vind het stimulerend om te proberen aan de wensen van mijn patiënten te voldoen en ik zie esthetische geneeskunde als een discipline die me in staat stelt om op een meer ontspannen en langdurige manier contact met patiënten te hebben. Het is voor mij belangrijk om aandachtig naar de wensen van de patiënten te luisteren, hen eerlijk en professioneel advies te geven, zorgvuldig een persoonlijk behandelplan op te stellen. Ik probeer aan verzoeken te voldoen, verwachtingen te respecteren en een harmonieus en evenwichtig resultaat te bereiken zonder de esthetiek van de patiënt te verstoren, maar deze te verbeteren door de positieve aspecten te versterken en de onvolkomenheden en gebreken te verminderen waarvoor de patiënt naar ons toe komt te verminderen.”

Menu