Jukbeenderen opvullen met fillers | Dokter M

Jukbeenderen

Volumineuze jukbeenderen geven het gezicht een frisse uitstraling en zijn geassocieerd met natuurlijke schoonheid. Naarmate we ouder worden maakt onze huid minder collageen aan en verliezen we vet in het gezicht. Jukbeenderen opvullen door middel van een filler behandeling zorgt ervoor dat deze uitstraling weer herstelt wordt. Meer weten? Plan een consult met ons in.

Eerlijk, oprecht en ik heb niet het gevoel dat er iets verkocht moet worden. Een prachtig resultaat. Ik werd geholpen door Drs. Michiel Westedt, iemand die alle tijd voor je neemt, goed naar je gezicht en de verhoudingen daarvan kijkt. Kortom ik ben blij.
https://dokterm.nl/wp-content/uploads/2020/03/IMG_5989.jpeg
Dokter Michiel

Maak een afspraak

De behandeling

Met fillers kunnen we het volume van de jukbeenderen herstellen of, indien gewenst, op een natuurlijke wijze extra accentueren. Dit kan op een heel subtiele wijze. Als we filler in de jukbeenderen op de juiste plek injecteren kunnen we een liftend effect creëren en zo rimpels en plooien verminderen en de V-shape herstellen voor een frissere en jeugdige uitstraling.

Hierbij hoef je zeker niet bang te zijn voor een onnatuurlijke, ‘opgespoten’ look. Door de juiste injectietechniek toe te passen geeft filler in de jukbeenderen een zeer natuurlijk effect, zonder dat voor de buitenwereld zichtbaar hoeft te zijn dat er een filler behandeling voor de jukbeenderen is ondergaan.

Jukbeenderen fillers voor volumeherstel

DokterM gebruikt tijdelijke fillers die door het lichaam zelf worden afgebroken, dit zijn hyaluronzuurfillers (Belotero®) en fillers op basis van calcium-hydroxylapatiet (Radiesse®). Beide fillers zijn A-merken, al lange tijd op de markt en veilig en effectief gebleken in meerdere wetenschappelijke onderzoeken. In de filler zit lidocaïne dat een verdovende werking heeft. De behandeling wordt dan ook qua pijn zeer goed ervaren.

Na de behandeling

Houd er rekening mee dat het behandelde gebied na de behandeling gezwollen is. De meeste zwelling zal na 1-2 dagen fors verminderd zijn, pas na 2 weken is het eindresultaat zichtbaar. Ook kunnen er blauwe plekken ontstaan.

Na de behandeling mag je het behandelde gebied koelen. Probeer de eerste dag direct contact met de huid te voorkomen en gebruik geen make-up in het behandelde gebied om infecties te voorkomen.

Vermijd tevens gedurende 2 weken een zonnebank- of saunabezoek, wees voorzichtig in de zon en onderga geen laser- of schoonheidsbehandelingen.

Het effect van jukbeenderen fillers

Gemiddeld geeft de filler behandeling voor de jukbeenderen 6-12 maanden effect, afhankelijk van hoe snel je lichaam de filler afbreekt. Roken en zonlicht zullen dit proces versnellen. Er is een tegenmiddel voor een hyaluronzuurfiller; hyaluronidase. Hyaluronidase kan worden toegepast om (geïnjecteerd) hyaluronzuur direct op te lossen.

Jukbeenderen opvullen? Plan nu een afspraak

Geïnteresseerd in het laten opvullen van de jukbeenderen? Plan vandaag nog een consult of behandeling in via onze online boekingstool rechtsbovenaan of whatsapp ons op +31 6 41 88 43 63. We heten je graag van harte welkom in de kliniek!

Menu