Kraaienpootjes

De zogenoemde ‘kraaienpootjes’ krijgen we als we vaak genoeg de spieren rondom de ogen samentrekken bij bijvoorbeeld lachen. Ook ontstaan er hierdoor vaak rimpels onder de ogen. Iedere keer als we deze spierbewegingen maken vouwt de huid en als we dit vaak genoeg doen ontstaat er een blijvende lijn in deze vouw; een rimpel in de huid. Deze kraaienpootjes verminderen kan door middel van een botoxbehandeling. Dokter Michiel legt je graag meer uit over deze behandeling.

Eerlijk, oprecht en ik heb niet het gevoel dat er iets verkocht moet worden. Een prachtig resultaat. Ik werd geholpen door Drs. Michiel Westedt, iemand die alle tijd voor je neemt, goed naar je gezicht en de verhoudingen daarvan kijkt. Kortom ik ben blij.
https://dokterm.nl/wp-content/uploads/2020/03/Dokter-michiel-e1584458982925.jpeg
Dokter Michiel

Maak een afspraak

Wat doet Botox®?

Prijs

De artsen voeren exclusief behandelingen uit op maat. Hierbij houden we natuurlijk rekening met de specifieke wensen van iedere cliënt. Sommigen willen een zo strak mogelijk resultaat, anderen een zo natuurlijk mogelijke uitstraling bij het verminderen van kraaienpootjes. Bij Dokter Michiel betaal je daarom voor het verminderen van kraaienpootjes per eenheid (€5) Botox®/Bocouture® (vanafprijs €75) en niet voor een vastgestelde ‘zone’. Hierdoor heb je zelf invloed op de kraaienpootjes behandeling. Zo zul je nooit te veel betalen voor jouw behandeling. Bij sterke spieren zijn er meer eenheden nodig om de spieren te ontspannen, vaak hebben mannen en sporters sterkere spieren. Voor een natuurlijk resultaat met het behoud van beweging heb je juist vaak genoeg aan wat minder eenheden. De kraaienpootjes hebben gemiddeld 24-36 eenheden nodig (€120-€180).

De behandeling

Veel mensen denken dat we met Botox® rimpels verwijderen. Zo ook bij een kraaienpootjes behandeling. Dit klopt echter niet. Met Botox® ontspannen we spieren die kraaienpootjes veroorzaken tijdelijk. Hierdoor heeft de huid kans om te herstellen en zullen kraaienpootjes die door spierbeweging zijn ontstaan verminderen. Bovendien voorkomen we dat deze rimpels dieper worden en dus dat de kraaienpootjes zichtbaarder worden.

Na de behandeling

Na de behandeling is het belangrijk om niet direct te gaan liggen of het behandelde gebied te masseren. Ook is het niet verstandig om dezelfde dag te gaan sporten of een bezoek te brengen aan de sauna of zonnebank.

PLAN NU EEN AFSPRAAK VOOR HET VERMINDEREN VAN KRAAIENPOOTJES

Bij Dokter Michiel plan je eenvoudig een consult voor het verminderen van kraaienpootjes met botox. Tijdens een eerste consult zullen we naar jouw persoonlijke situatie kijken en op basis hiervan een behandelplan opstellen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Plan direct je afspraak in!

Menu