Kraaienpootjes behandeling met botox | Dokter M

Kraaienpootjes

De zogenoemde ‘kraaienpootjes’ krijgen we als we vaak genoeg de spieren rondom de ogen samentrekken bij bijvoorbeeld lachen. Ook ontstaan er hierdoor vaak rimpels onder de ogen. Iedere keer als we deze spierbewegingen maken vouwt de huid en als we dit vaak genoeg doen ontstaat er een blijvende lijn in deze vouw; een rimpel in de huid. Deze kraaienpootjes verminderen kan door middel van een botoxbehandeling. Dokter M legt je graag meer uit over deze behandeling.

Eerlijk, oprecht en ik heb niet het gevoel dat er iets verkocht moet worden. Een prachtig resultaat. Ik werd geholpen door Drs. Michiel Westedt, iemand die alle tijd voor je neemt, goed naar je gezicht en de verhoudingen daarvan kijkt. Kortom ik ben blij.
https://dokterm.nl/wp-content/uploads/2020/03/IMG_5989.jpeg
Dokter Michiel

Maak een afspraak

Wat doet Botox®?

Prijs

De artsen voeren exclusief behandelingen uit op maat. Hierbij houden we natuurlijk rekening met de specifieke wensen van iedere cliënt. Sommigen willen een zo strak mogelijk resultaat, anderen een zo natuurlijk mogelijke uitstraling bij het verminderen van kraaienpootjes. Bij Dokter M betaal je daarom voor het verminderen van kraaienpootjes per eenheid (€5) Botox®/Bocouture® (vanafprijs €75) en niet voor een vastgestelde ‘zone’. Hierdoor heb je zelf invloed op de kraaienpootjes behandeling. Zo zul je nooit te veel betalen voor jouw behandeling. Bij sterke spieren zijn er meer eenheden nodig om de spieren te ontspannen, vaak hebben mannen en sporters sterkere spieren. Voor een natuurlijk resultaat met het behoud van beweging heb je juist vaak genoeg aan wat minder eenheden. De kraaienpootjes hebben gemiddeld 24-36 eenheden nodig (€120-€180).

De behandeling

Bij onze kraaienpootjes behandeling met Botox® willen we graag een belangrijk inzicht delen dat veel mensen niet weten. Hoewel het vaak wordt gedacht dat Botox® rimpels direct verwijdert, is dit niet helemaal juist. Wat we eigenlijk doen, is het tijdelijk ontspannen van de spieren die de kraaienpootjes veroorzaken. Hierdoor krijgt de huid een kans om te herstellen, waardoor de kraaienpootjes die ontstaan zijn door spierbeweging zichtbaar verminderen. Door deze spieren te ontspannen, voorkomen we ook dat de rimpels dieper worden en dat de kraaienpootjes zich verder ontwikkelen. Met onze zorgvuldige benadering streven we ernaar om jouw natuurlijke schoonheid te accentueren en je een verfrissende uitstraling te geven.

Na de behandeling

Om het optimale resultaat te bereiken, adviseren we om na de behandeling niet direct plat te gaan liggen of het behandelde gebied te masseren. Het is tevens raadzaam om gedurende dezelfde dag van de behandeling fysieke inspanning, zoals sporten, alsook bezoeken aan de sauna of zonnebank, te vermijden. Deze eenvoudige maar essentiële aanwijzingen helpen om de effectiviteit van de behandeling te maximaliseren en te zorgen voor een succesvol en bevredigend eindresultaat.

PLAN NU EEN AFSPRAAK VOOR HET VERMINDEREN VAN KRAAIENPOOTJES

Bij Dokter M heten we je van harte welkom om eenvoudig een consult in te plannen voor het verminderen van kraaienpootjes met Botox. Tijdens het eerste consult nemen we uitgebreid de tijd om jouw persoonlijke situatie te analyseren en op basis daarvan stellen we een volledig op maat gemaakt behandelplan op. Zo ben je verzekerd van een behandeling die perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en behoeften. Wacht niet langer en plan direct je afspraak in voor een consult, zodat we samen kunnen werken aan een verjongende en stralende uitstraling.

Menu