Kincorrectie met kin fillers | Dokter Michiel

Kin

De kin is erg belangrijk in een gezicht en bepaalt de gezichtsvorm. Is de kin teruggetrokken of klein in verhouding met de rest van het gezicht, dan kan er een kincorrectie plaatsvinden met fillers. Dit zorgt er tevens voor dat de kaaklijn mooier naar voren komt. Dokter M legt je alles uit over deze kin fillers!

Michiel heeft een bijzonder gevoel gegeven qua professionaliteit en zeker qua menselijkheid, zeer geïnteresseerd in mij betreffende gevoel met de operatie. Zijn uitstraling qua plezier gaf mij een vertrouwen. Het feit dat hij ontzettend veel ooglid behandelingen heeft gedaan gaf mij het vertrouwen mij over te geven en hem zijn ding te laten doen. Ik ben namelijk niet zo makkelijk 🙂
https://dokterm.nl/wp-content/uploads/2020/03/IMG_5989.jpeg
Dokter Michiel

Maak een afspraak

De behandeling

Dokter M gebruikt tijdelijke kin fillers die door het lichaam zelf worden afgebroken, dit zijn hyaluronzuurfillers (Belotero®) en fillers op basis van calcium-hydroxylapatiet (Radiesse®). Beide fillers zijn A-merken, al lange tijd op de markt en veilig en effectief gebleken in meerdere wetenschappelijke onderzoeken. In de filler zit lidocaïne dat een verdovende werking heeft. De kincorrectie behandeling wordt dan ook qua pijn zeer goed ervaren.

EFFECT VAN KIN OPVULLEN MET FILLERS

Gemiddeld geeft de kincorrectie behandeling 6-12 maanden effect, afhankelijk van hoe snel je lichaam de filler afbreekt. Dit proces kan versnelt gaan door de invloed van roken en zonlicht. Er is een tegenmiddel voor een hyaluronzuurfiller; hyaluronidase. Hyaluronidase kan worden toegepast om (geïnjecteerd) hyaluronzuur direct op te lossen.

Na de behandeling

Houd er rekening mee dat het behandelde gebied na de behandeling gezwollen is. De meeste zwelling zal na 1-2 dagen fors verminderd zijn, pas na 2 weken is het eindresultaat zichtbaar. Ook kunnen er blauwe plekken ontstaan. Na de behandeling mag je het behandelde gebied koelen. Probeer de eerste dag direct contact met de huid te voorkomen en gebruik geen make-up in het behandelde gebied om infecties te voorkomen. Vermijd tevens gedurende 2 weken een zonnebank- of saunabezoek, wees voorzichtig in de zon en onderga geen laser- of schoonheidsbehandelingen.

PLAN NU EEN KINCORRECTIE MET FILLER BEHANDELING

Plan eenvoudig een consult bij Dokter M voor een kincorrectie behandeling met filler. Tijdens dit consult vooraf aan de behandeling wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld en leggen we alles uit over de behandeling. Zo weet je precies waar je aan toe bent met kinfillers. Een afspraak inplannen kan door een WhatsApp bericht te sturen naar +31 6 41 88 43 63 of door direct een afspraak in te plannen via deze website!

 

Menu