Traangoot fillers behandeling | Dokter M

Traangoot

De zogenoemde ‘traangoot’ is bij sommige mensen erfelijk en ontstaat bij anderen door volumeverlies. Een ingevallen traangoot geeft een vermoeid uiterlijk en is moeilijk te camoufleren met concealer door het diepteverschil. Een behandeling met traangoot fillers kan hier verandering in brengen. Donkere verkleuring door pigmentveranderingen of doorschijnende bloedvaten, evenals fijne lijnen en huidoverschot zullen niet verdwijnen na een traangootbehandeling. Toch zorgen traangoot fillers voor meer uitgerust gelaat.

Eerlijk, oprecht en ik heb niet het gevoel dat er iets verkocht moet worden. Een prachtig resultaat. Ik werd geholpen door Drs. Michiel Westedt, iemand die alle tijd voor je neemt, goed naar je gezicht en de verhoudingen daarvan kijkt. Kortom ik ben blij
https://dokterm.nl/wp-content/uploads/2020/03/IMG_5989.jpeg
Dokter Michiel

Maak een afspraak

De behandeling

We kunnen de traangoot opvullen met een hyaluronzuurfiller. DokterM gebruikt hiervoor een zeer veilig, tijdelijk, A-merk hyaluronzuurfiller; Teosyal®. Teosyal® is veilig en effectief gebleken in meerdere wetenschappelijke onderzoeken.

In de filler zit lidocaïne dat een verdovende werking heeft. De behandeling wordt dan ook qua pijn zeer goed ervaren.

De prijs voor 1 ml. Teosyal® is € 390,-. Mocht je nog een ml. nodig hebben voor de traangoot, is de prijs van een volgende ml. € 200,- (indien je binnen 6 weken terug komt voor de vervolgbehandeling).

TRAANGOOT FILLERS VOOR EN NA EFFECT

Gemiddeld geeft een hyaluronzuurfiller 6-12 maanden effect, afhankelijk van hoe snel je lichaam het hyaluronzuur afbreekt. Roken en zonlicht zullen dit proces versnellen.
Er is een tegenmiddel voor een hyaluronzuurfiller; hyaluronidase. Hyaluronidase kan worden toegepast om (geïnjecteerd) hyaluronzuur direct op te lossen.

Na de behandeling

Houd er rekening mee dat het behandelde gebied na de behandeling gezwollen is. De meeste zwelling zal na 1-2 dagen fors verminderd zijn, pas na 2 weken is het eindresultaat van de traangoot fillers volledig zichtbaar. Ook kunnen er blauwe plekken ontstaan.

Na de behandeling mag je het behandelde gebied koelen. Probeer de eerste dag direct contact met de huid te voorkomen en gebruik geen make-up in het behandelde gebied om infecties te voorkomen. Vermijd tevens gedurende 2 weken een zonnebank- of saunabezoek, wees voorzichtig in de zon en onderga geen laser- of schoonheidsbehandelingen.

TRAANGOOT FILLER BEHANDELING INPLANNEN

Plan vandaag nog een consult of behandeling in via onze online boekingstool rechtsbovenaan of whatsapp ons op +31 6 41 88 43 63. We heten je graag van harte welkom in de kliniek!

Menu