Een strakke kaaklijn met kaaklijn fillers | Dokter Michiel

Kaaklijn

Naarmate we ouder worden maakt onze huid minder collageen aan en verliezen we vet in het gezicht. Door de zwaartekracht ontstaat er langzaam maar zeker een minder scherp gedefinieerde kaaklijn. Met kaaklijn fillers kunnen we weer een scherpe kaaklijn creëren of, indien gewenst, de kaaklijn extra op een natuurlijke wijze accentueren. Dokter M heeft ruime ervaring met kaaklijn fillers en vertelt je graag meer over wat deze behandeling inhoudt.

Heel fijn behandeld door Dokter Michiel! Ik ben blij met het resultaat omdat ik nu echt een frisse blik heb en krijg ook complimenten van mijn omgeving. Ik ben heel bang voor naalden, maar Michiel weet je echt gerust te stellen. Kanjer! 🙂
https://dokterm.nl/wp-content/uploads/2020/03/IMG_5989.jpeg
Dokter Michiel

Maak een afspraak

De behandeling

DokterM gebruikt tijdelijke fillers die door het lichaam zelf worden afgebroken, dit zijn hyaluronzuurfillers (Belotero®) en fillers op basis van calcium-hydroxylapatiet (Radiesse®). Beide fillers zijn A-merken, al lange tijd op de markt en veilig en effectief gebleken in meerdere wetenschappelijke onderzoeken. Daarnaast zit er in deze kaaklijn fillers lidocaïne. Dit heeft een verdovende werking. De behandeling wordt dan ook qua pijn zeer goed ervaren.

HOELANG HEBBEN KAAKLIJN FILLERS EFFECT?

Gemiddeld geeft de kaaklijn behandeling met fillers 6-12 maanden effect, afhankelijk van hoe snel je lichaam de filler afbreekt. Roken en zonlicht zullen dit proces versnellen. Er is een tegenmiddel voor een hyaluronzuurfiller; hyaluronidase. Hyaluronidase kan worden toegepast om (geïnjecteerd) hyaluronzuur direct op te lossen.

Na de behandeling

Na het plaatsen van de kaaklijn fillers kan het behandelde gebied gezwollen zijn. Houd hier rekening mee na de behandeling. De meeste zwelling zal na 1 tot 2 dagen fors verminderd zijn, maar pas 2 weken na het plaatsen van de fillers in de kaaklijn is het eindresultaat echt goed zichtbaar. Daarnaast is het mogelijk dat er blauwe plekken ontstaan.

Na de behandeling mag je het behandelde gebied koelen. Probeer de eerste dag direct contact met de huid te voorkomen en gebruik geen make-up in het behandelde gebied om infecties te voorkomen. Vermijd tevens gedurende 2 weken een zonnebank- of saunabezoek, wees voorzichtig in de zon en onderga geen laser- of schoonheidsbehandelingen.

KAAKLIJN FILLERS PLAATSEN? PLAN NU EEN AFSPRAAK IN

Wil je jouw kaaklijn herdefiniëren met kaaklijn fillers? Plan dan nu een consult in bij Dokter M. We bespreken dan samen met jou het persoonlijk behandelplan en je wordt stap voor stap meegenomen in het proces. Plan nu direct jouw afspraak in! Of stuur een WhatsApp bericht naar +31 6 41 88 43 63.

Menu