Lees wat onze klanten over ons zeggen | Dokter Michiel

Testimonials

Michiel heeft mij op persoonlijke basis advies gegeven over de hoeveelheid in milliliters, dit was uiteindelijk precies het resultaat dat ik wilde behalen. Ik voelde me goed op mijn gemak dankzij Michiel en ben erg tevreden met mijn lippen. Hij heeft het zo zorgvuldig gedaan dat ik er geen pijnlijke ervaring aan over heb gehouden.

Maaike

Vandaag heb ik voor de eerste keer mijn lippen laten doen. Ik ben zó tevreden. De arts Michiel Westedt heeft van ten voren alles uitgelegd en gevraagd naar wat ik in gedachten had. Ook heeft hij mij verteld wat het mooist zal zijn en wat ben ik blij met het resultaat!!

Ramona

Ik ben zo blij met het resultaat nu! Mijn lippen zijn perfect geworden! Michiel Westedt heeft magische handen! Als je perfecte lippen wilt, moet je zeker bij hem gaan. Ik zal nooit meer afspraak bij een andere arts maken!

Liselot

‘Zeer tevreden over mijn behandeling. Drs. Michiel Westedt heeft mij met veel zorg en aandacht behandeld. Hij werkt heel zorgvuldig. Voelde me erg op mijn gemak. Ik ga zeker terug!

Andrea

Menu