Fronsrimpels laten verwijderen met botox | Dokter M

Fronsrimpels

Fronsrimpels ontstaan door het aanspannen van de fronsspieren: als we boos, serieus of in de zon kijken. Ze geven ons een norse uitstraling en veel mensen klagen erover dat ze regelmatig de vraag krijgen of ze boos zijn. Iedere keer als we deze spierbewegingen maken vouwt de huid en als we dit vaak genoeg doen ontstaat er een blijvende lijn in deze vouw; een rimpel in de huid. Door het opvullen van fronsrimpels met botox geven we de huid de kans weer te herstellen en de fronsrimpels te verminderen.

Eerlijk, oprecht en ik heb niet het gevoel dat er iets verkocht moet worden. Een prachtig resultaat. Ik werd geholpen door een van de artsen, iemand die alle tijd voor je neemt, goed naar je gezicht en de verhoudingen daarvan kijkt. Kortom ik ben blij.
https://dokterm.nl/wp-content/uploads/2020/03/IMG_5989.jpeg
Dokter Marie

Maak een afspraak

Wat doet Botox®?

Botox is een bewezen effectieve behandeling tegen fronsrimpels. Door het injecteren van kleine hoeveelheden Botox (oftewel botulinum toxine type) A in de spieren rondom het voorhoofd, wordt de spieractiviteit tijdelijk verminderd. Hierdoor kunnen fronsrimpels vervagen en krijgt de huid de kans om te herstellen. Bovendien helpt Botox te voorkomen dat deze rimpels dieper worden, wat resulteert in een gladdere en jeugdigere uitstraling. De behandeling is veilig en vrijwel pijnloos, waardoor je snel kunt terugkeren naar je dagelijkse bezigheden met zichtbare verbeteringen in je fronsrimpels. Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden en je te voorzien van een gepersonaliseerd behandelplan voor een natuurlijk ogend en prachtig resultaat.

Prijs

Onze artsen voert exclusief behandelingen uit op maat. Hierbij houden we rekening met de wensen van elke unieke cliënt. Sommigen willen een zo strak mogelijk resultaat, anderen een zo natuurlijk mogelijke uitstraling. Op het moment dat we de fronsrimpels behandelen houden we hier natuurlijk rekening mee. Bij Dokter M betaal je daarom per eenheid (€5) Botox® (vanafprijs € 80) en niet voor een vastgestelde ‘zone’. Hierdoor heb je zelf invloed op je behandeling en zul je nooit te veel betalen voor je fronsrimpel behandeling. Bij sterke spieren zijn er meer eenheden nodig om de spieren te ontspannen, vaak hebben mannen en sporters sterkere spieren. Voor een natuurlijk resultaat met behoud van beweging heb je juist vaak genoeg aan wat minder eenheden. Een fronsrimpel heeft gemiddeld 20-36 eenheden nodig (€100-€180).

De behandeling

Een Botox® behandeling voor fronsrimpels, inclusief een intakegesprek, neemt doorgaans slechts ongeveer 15 minuten in beslag. Onze ervaren specialisten maken gebruik van een zeer dun naaldje om de Botox® in de te behandelen spier te injecteren. De behandeling wordt doorgaans goed verdragen en de meeste cliënten ervaren minimale ongemakken. Na de behandeling begint de werking meestal na 3-7 dagen, bereikt het maximale effect na 14 dagen en blijft het gemiddeld zo’n 3 maanden zichtbaar, afhankelijk van de spiersterkte. We willen je er graag op wijzen dat externe factoren, zoals intensief sporten, roken en blootstelling aan zonlicht, van invloed kunnen zijn op het ontstaan en terugkeren van rimpels. Onze deur staat wijd open om je te verwelkomen voor een consult, waarin we jouw unieke behoeften en doelen bespreken. Samen zorgen we voor een behandeling op maat, waardoor je stralend en zelfverzekerd de wereld tegemoet treedt.

Na de behandeling

Na het ondergaan van een botoxbehandeling voor je fronsrimpel is het van groot belang om enkele essentiële nazorginstructies in acht te nemen. Ten eerste, vermijd gedurende de eerste 4 uur na de behandeling om plat te liggen, om te voorkomen dat de botox zich onbedoeld verspreidt naar andere delen van het gezicht. Daarnaast is het cruciaal om het behandelde gebied gedurende de eerste 24 uur niet te masseren, zodat de botox op de juiste plek kan blijven en optimaal kan werken. Bovendien wordt aangeraden om gedurende de eerste dag na de behandeling elke vorm van fysieke inspanning te vermijden, inclusief sporten, en een bezoek aan de sauna of zonnebank. Door deze eenvoudige maar belangrijke richtlijnen te volgen, vergroot je de kans op een succesvolle en bevredigende uitkomst van de botoxbehandeling. Raadpleeg altijd je behandelend specialist voor verdere informatie en advies op maat.

PLAN NU JE AFSPRAAK IN VOOR HET VERMINDEREN VAN FRONSRIMPELS

Bij Dokter M plan je snel en eenvoudig een consult voor het opvullen van fronsrimpels met Botox®. Tijdens dit consult stellen we een persoonlijk behandelplan op en krijg je ook een prijsopgave. Zo weet je waar je aan toe bent. Plan nu jouw afspraak in!

Menu