Botox kinbehandeling

Met Botox® kunnen we bij DokterM die vervelende putjes en kuiltjes in de kin eenvoudig verminderen. Veel mensen vinden dit een doorn in het oog en vaak is het niet te voorkomen. Gelukkig kunnen we dit goed behandelen met Botox® injecties in de kin.

De putjes en kuiltjes in de kin ontstaan doordat de kin spier overmatig aantrekt. Hierdoor kan de vorm van de kin veranderen en een ‘gespannen’ uitstraling geven. Door Botox® in de kin te injecteren kunnen we de kin meer egaal maken en zijn oude vorm teruggeven. Maak nu een afspraak bij DokterM en laat ons de putjes en kuiltjes in je kin behandelen.

Michiel heeft een bijzonder gevoel gegeven qua professionaliteit en zeker qua menselijkheid, zeer geïnteresseerd in mij betreffende gevoel met de operatie. Zijn uitstraling qua plezier gaf mij een vertrouwen. Het feit dat hij ontzettend veel ooglid behandelingen heeft gedaan gaf mij het vertrouwen mij over te geven en hem zijn ding te laten doen. Ik ben namelijk niet zo makkelijk 🙂
https://dokterm.nl/wp-content/uploads/2020/03/Dokter-michiel-e1584458982925.jpeg
Dokter Michiel

Maak een afspraak

Wat doet Botox®?

Prijs

Een kinbehandeling met Botox® is € 80.

De behandeling

Zo werkt Botox® in je kin

Een Botox® behandeling voor in je kin is een effectieve manier om de putjes in je kin te verminderen. Door de werking van Botox® die ervoor zorgt dat de spieren in de kin ontspannen, kan de huid goed herstellen. Hierdoor verminderen de putjes en krijg jij weer een mooie strakke kin waar je trots op kan zijn.

Botox® is een merknaam van het product Botuline Toxine, dit is een eiwit die de spier ontspant. Omdat eiwitten door het lichaam zelf worden afgebroken, zijn Botox® behandelingen altijd tijdelijk. Wij werken enkel met het A-merk Botox® voor de beste kwaliteit. Dit gerenommeerde merk is al jaren in gebruik en hebben voor veel mooie resultaten gezorgd. Bij Dokter Michiel gebruiken we het merk Botox® voor al onze Botuline Toxine behandelingen.

De behandeling zelf

Een behandeling van de kin, inclusief intakegesprek, duurt ongeveer 15 minuten. Tijdens het intakegesprek beantwoorden we al je vragen en nemen we je wensen door. De injectie zelf wordt uitgevoerd met een zeer dun naaldje die de Botuline Toxine direct in de spier injecteert. Over het algemeen vinden onze patiënten de pijn erg goed te verdragen.

De eerst veranderingen zullen tussen de 3-7 dagen zichtbaar worden, het uiteindelijke eindresultaat zal maximaal na 14 dagen zichtbaar zijn. Het verschilt per spiersterkte en dus per persoon, maar gemiddeld houdt een behandeling 3 maanden aan. Hierbij kunnen externe factoren zoals roken en zonlicht een rol spelen op de duur van een behandeling.

Na de behandeling

Nazorg van een Botox® kin behandeling

Ga na een behandeling niet direct liggen of het gebied masseren. Dit kan de werking en daarmee het resultaat beïnvloeden. Ook is sporten binnen de eerste 24 uur niet verstandig om te doen.

Maak snel een afspraak bij Dokter Michiel in Amsterdam

Wil jij weer een strakke en egale kin? Neem dan nu contact met ons op en laat ons de putjes en kuiltjes in je kin behandelen.

Menu