Maak kennis met Dr. Anna en Dr. Chiara | Dokter M

Maak kennis met Dokter Anna en Dokter Chiara

We zijn verheugd om Dokter Anna en Dokter Chiara in ons team te verwelkomen en hun expertise met jullie te delen. Om hun komst te vieren, bieden Dokter Anna en Dokter Chiara een welkomstkorting van 20% op alle Botox-behandelingen. Daarnaast hebben we een speciale aanbieding voor de Profhilo-behandeling van het gezicht, de hals of handen voor slechts €210 in plaats van €240.

Ontmoet Dokter Chiara

Dokter Chiara is een cum laude afgestudeerde arts uit Italië met ervaring in verschillende medische afdelingen. Na haar specialisatie in Spoedeisende Geneeskunde heeft ze gewerkt in zowel Italië als Nederland. Ze heeft zich gespecialiseerd in esthetische geneeskunde en streeft ernaar om harmonieuze resultaten te bereiken door de esthetiek van haar patiënten te verbeteren.

Ontmoet Dokter Anna

Dokter Anna heeft haar studie Geneeskunde afgerond aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en heeft ervaring in de chirurgie. Momenteel volgt ze een PhD-traject in de plastische chirurgie, waarbij ze zich richt op het verbeteren van littekenkwaliteit. Ze streeft naar subtiele veranderingen voor een natuurlijk resultaat, waarbij ze de eigen unieke uitstraling van haar patiënten behoudt.

Profiteer van onze Botox en Profhilo aanbiedingen!

Wil je meer weten over de expertise van Dokter Anna en/of Dokter Chiara? Maak een afspraak voor een persoonlijk consult en profiteer van de welkomstkorting van 20% op alle Botox-behandelingen en de speciale aanbieding voor de Profhilo-behandeling.

Maak kennis met Dokter Boudijn

Dokter Boudijn werkt inmiddels een jaar bij Dokter M en is beschikbaar op woensdagen. Zijn behandelmethode streeft naar een natuurlijk resultaat, waarbij de behandeling onopgemerkt blijft voor anderen. Hij geeft eerlijk advies en behandelt in samenspraak. Dr. Boudijn haalt voldoening uit het verbeteren van zelfvertrouwen en het verminderen van klachten. We verwelkomen je graag in onze kliniek!

Ontdek onze huidige aanbiedingen

Bekijk hieronder onze lopende acties*:

  • Profhilo Body: van € 750,- voor € 625,-
  • Lipfillers 1 ml: van € 315,- voor € 215,-
  • Traangoot behandeling 1 ml: van € 390,- voor € 290,-

*Let op: de actie is geldig bij Dokter Boudijn, Dokter Anna & Dokter Chiara. Behandelingen bij Dokter Michiel en Dokter Marie zijn uitgesloten van deze acties.

Bel of stuur ons een WhatsApp-bericht op +31 6 41 88 43 63 om een afspraak te maken of voor meer informatie. Je kunt ook gemakkelijk een afspraak maken via onze website.

Hopelijk tot ziens in de kliniek!

Ander Nieuws

Bericht delen

Instagram
WhatsApp

Maak een afspraak

Voor een behandeling op maat

Menu