KLM-korting bij Dokter Michiel/Dokter Marie - Dokter M

KLM-korting bij Dokter Michiel/Dokter Marie

Een cadeau terug! Als Flying Blue members zijn wij al heel vaak door jullie in de watten gelegd. Nu we voor ons zelf zijn begonnen willen we iets terug doen. We lopen weliswaar

100 jaar achter op KLM, maar we hebben wel de ambitie om net zo bijzonder te worden. Oud worden is immers een makkelijk gegeven, maar oud lijken is dit zeker niet. De beste rimpel is die, die je nooit krijgt.

Met de beste middelen en materialen starten we met onze Botox- en fillerbehandelingen en ooglidcorrecties in Amsterdam en Den Haag. Vanuit daar gaan we de komende maanden werken aan ons concept van betaalbare injectablezorg voor iedereen. Innovatie, duurzaamheid, transparantie en eerlijke persoonlijke zorg staan bij ons centraal.

Speciaal voor iedereen van KLM hebben we een reward voor jullie inzet voor anderen bedacht. Als je kan laten zien dat je ons volgt op Instagram en bij het laten zien van je KLM ID, krijg je standaard 10% korting. Dit kan niet in combinatie worden gebruikt met acties of onze stempelkaart. Onze behandelingen hebben helaas niets KLM-blauws, maar we dragen jullie een blauw hart toe!

Een afspraak maken kan gemakkelijk via whatsapp 06-41884363 of tijdens kantooruren op 020-2259356.

Tot snel!

Marie & Michiel .

Ander Nieuws

Bericht delen

Instagram
WhatsApp

Maak een afspraak

Voor een behandeling op maat

Menu